» Even voorstellen
EVEN VOORSTELLEN


Welkom op mijn nieuwe boccia site. Laat ik mij eerst even voorstellen, mijn naam is Patrick van Klink ik ben geboren op 19 april 1986 en woon nog thuis bij mijn ouders in Oude-Wetering. Door mijn lichamelijke beperking volgde ik vanaf mijn vierde speciaal onderwijs voor kinderen met lichamelijke beperking. Na eerst in Leiden op de Mytylschool en in Katwijk op de Mytyl/tyltylschool gezeten te hebben, kwam ik in september 2001 terecht op Werkenrode.

Op deze school kwam ik in aanraking met boccia (spreek je uit als botsja) een bal/werpsport voor mensen met lichamelijke beperking, 15 jaar was ik toen. Intussen heb ik al heel wat prijzen in de wacht gesleept daar was in 2006 de eerste plaats op de Nederlandse kampioenschappen de mooiste van, na twee jaar de 3e plaats te hebben gehaald de eerste plaats en goud. Sinds 2005 ben ik lid van Boules Plesant uit Vlissingen. Op mijn boccia site wil ik jullie vertellen wat boccia is en zo iedereen op de hoogte houden van wedstrijden.

Ik zou het heel leuk vinden als u een berichtje achter laat in mijn gastenboek, dit vind u boven in de balk onder gasten of in het gastenboek aan de rechterkant. En wilt u contact met ons klik dan op contact en vul het formulier in, of aan de rechterkant daar kunt u bij contact een email sturen.


Photobucket

© betekent copyright! dit geld voor alle foto's maar ook voor alle plaatjes die zijn speciaal voor mij gemaakt voor mijn website en de visitekaartjes.

Het is verboden om zomaar foto’s en of afbeeldingen over te nemen,
hiervoor is toestemming nodig van de eigenaar en van de webmaster van deze website
U kunt voor vragen het mailformulier gebruiken


[ terug... ]Omhoog

Maak vrienden

Datum

TIJD

Sponsors • BARRY EMONS
  o-o-o-o-o-o-o-o-o-
  -o-o-o-o-o-o-o-o-o-
  -o-o-o-o-o-o-o-o-o-
  -o-o-o-o-o-o-o-o-o-
  -o-o-o-o-o-o-o-o-o-
  -o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Bezoekersteller

Nieuws

 • Wil je een of meerdere foto's ontvangen stuur dan een email via het hier email adres hier onder, en we sturen u zo snel mogenlijk de foto's per email toe

Contact

 • Wilt u met mij contact, of heeft u wat te vragen klik in de bovenste balk op contact en vul daar het formulier in, of klik hier onder op E-MAIL ME ! Ik zal u dan zo spoedig mogenlijk antwoorden. Ook kan hier gevraagd worden om foto's die op de site staan per e-mail te ontvangen

extra

 • NIEUWS

Copyright 2002-2020